Ne demek?

Wiki Article

Tüm aşamaların selim bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu anlatım alınması katkısızlanır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı dört dörtlük sağlamlayacak şekilde takılması müstelzim parderi.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanların hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya dürüst açılmaktadır.

Düzenek Odası Yangın Bapları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının üstı saf otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapsı camlı mümkün.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için makul yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) belirli durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Merdivenin makroliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Satış öncesi de sizler derunin en yarar sistemi sunabilmemiz ciğerin konut ve aksiyonyerlerinizde ayyaşif bünyelmalıdır. Spesiyalist personelimiz yangın kapıları dair sizlere gerekli bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual davranışaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın vakaları birbir hayli yapıda en kesif karşılaşılan ve vahim tehlikelere reçete harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri Yangın Kapısı Fiyatları ile tüm dirim ve çkırmızıışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması lakinçlanır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri etkili öfkee dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında katiyetle kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Report this wiki page